Monique Bos

Radiostraat 5
1223 BA Hilversum

Netherlands

06 10938460

Closed

Contact

Your consultation appointment

I would prefer *

Business hours

Monday

09:30 - 17:30

Tuesday

09:30 - 13:30

Wednesday

09:00 - 12:00

Thursday

09:30 - 17:30

Friday

09:30 - 13:30

Saturday

Closed

Sunday

Closed

Informations

Informations

Nu met gratis online training cadeau: afvallen met hoofd, hart en buik! 

****************************************************************
Al jaren ben ik bezig met voeding en gewicht. Mijn gewicht is altijd een "dingetje" geweest. Na de geboorte van mijn zoon woog ik op den duur bijna 100 kilo. Ik had alles geprobeerd, maar mijn kilo's wilden simpelweg niet loslaten. Totdat ik in 2012 via via in aanraking kwam met Metabolic Balance. In 3 maanden verloor ik meer dan 25 kilo overbagage. Ik voelde me gezond en fit en door de juiste en afgestemde voeding had ik geen honger. Daarnaast gaf mijn nieuwe voedingspatroon me zoveel rust in hoofd en lijf! 

Ondertussen had ik er al de nodige studies omtrent voeding en lichaamsgericht werken opzitten en besloot ik om Metabolic Balance begeleider te worden. 

Inmiddels ben ik darmtherapeut en orthomoleculair therapeut, maar ik merk dat ik het altijd fijn vind om mijn cliĆ«nten met Metabolic Balance te laten starten. Vaak zijn extra interventies op gebied van voeding of suppletie daarna niet meer nodig. 

Het maakt me blij als ik mensen zie veranderen nadat ze gestart zijn: 
Natuurlijk als je afvalt, maar wat denk je van meer energie?  Het verdwijnen van slaapproblemen? Het verdwijnen van allerlei andere klachten? 

Daarnaast vind ik het persoonlijk erg belangrijk om ook de lichaamsprocessen uit te leggen. Wat maakt dat het ene lichaam slank blijft en het andere lichaam aanleg heeft tot vasthouden? 
Ik vind het belangrijk dat jij deze mechanismes leert te snappen, zodat je aan de ene kant snapt dat je er niet zoveel aan kan doen en aan de andere kant leert dat je in de toekomst wel degelijk iets kan doen om je lijf zo goed mogelijk te laten werken! We zijn al hard genoeg voor onszelf. En juist begrip voor en kennis over je eigen lijf maakt dat je ook zacht en liefdevol naar jezelf en je lijf kunt zijn. Ook ons hoofd heeft een belangrijke rol in het hele proces. Ons onderbewustzijn kan behoorlijk "bepalend" zijn. Met behulp van  hypnose kunnen we ook hiermee aan de slag! 

Voor mij zijn het de mooiste momenten: 

  • Als je ervaart en vooral voelt dat vullen en voeden 2 verschillende dingen zijn.
  • Als je leert dat je voor afvallen juist voedingsstoffen nodig hebt.
  • Als je ervaart dat je lichaam je "huis" is en je daar ten alle tijde goed voor mag zorgen!
  • En je erachter komt dat je lichaam niet je vijand is, maar je vriend! Altijd! Ook als het niet de vorm heeft die jij voor ogen had.

Vaak liggen er wijze lessen verscholen achter het "uit model" zijn. Ik vind het gaaf om die samen met jou te gaan ontdekken! 

Kernwoorden: 
#darmtherapeut #orthomoleculair  #hypnose #biochemie #ervaringsdeskundige #kennis #begrip #neurotransmitters

Specifications

Gratis parkeren in de straat

coaches.detail.entry.disclaimer.text