Marijke Eijgenraam

Zielhorsterweg 83
3813 ZX Amersfoort

Netherlands

033 - 8876699

Closed

Contact

Your consultation appointment

I would prefer *

Business hours

Monday

10:00 - 16:00

Tuesday

09:30 - 13:00

18:45 - 21:00

Wednesday

09:30 - 12:00

Thursday

14:00 - 17:00

18:45 - 21:00

Friday

09:30 - 15:00

Saturday

Closed

Sunday

Closed

Informations

Informations

Zie mijn website: https://www.gracili.nl

Nadat ik de opleiding tot Metabolic Balance begeleidster had gevolgd, was voor mij duidelijk dat het 1e voedingsplan dat ik op zou laten stellen, voor mijzelf zou zijn. Enerzijds uit nieuwsgierigheid welke producten voor mij de meest geschikte zijn, maar ook om te kijken of de methode werkt, waar je tegen aan loopt en of het vol te houden is. Ik was aangenaam verrast hoe snel ik gewichtsafname wist te realiseren, ondanks dat ik geen overgewicht heb of had. Ook bij de inmiddels vele klanten die ik heb mogen begeleiden, heb ik spectaculaire resultaten gezien. Van een door mij begeleidde klant kreeg ik een half jaar na het beĆ«indigen van het begeleidingstraject spontaan een mail waarin hij aangaf dat dit het beste was dat hem dat jaar was overkomen; zo veel fitter was hij geworden en nog steeds zonder medicatie voor een te hoge bloeddruk. Graag ben ik jou ook van dienst om de beste versie van jezelf te worden!  

Ik ben opgeleid tot orthomoleculair therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten (gedeeltelijk) als je een aanvullend pakket hebt. Informeer gerust vrijblijvend of dat ook voor jouw verzekering geldt. 

Specifications

Zielhorsterweg 83

3813 ZX Amersfoort

De praktijk is gevestigd tegenover station Amersfoort Schothorst en daardoor goed bereikbaar per openbaar vervoer. Parkeren kan gratis schuin voor de deur met een blauwe parkeerschijf. Ook heb ik 5 gratis gereserveerde plaatsen voor klanten in de parkeergarage die bereikbaar is net om de hoek van het gebouw.

coaches.detail.entry.disclaimer.text